Зробити сторіку домашньою     Про нас   Запитання відповіді   Бізнес навчання   Бізнес новини   Оголошення

робота, вакансії

дозволи, погодження

комерційні пропозиції

тендери, проекти

бізнес - план

на допомогу підприємцю

 

Результати роботи Сокальської Агенції

Cв'ято “День Підприємця”, та благодійний аукціон “Громада - Дітям”

Сокальській Агенції 28 березня 2006р виповнилося один рік.

НАШІ ПАРТНЕРИдалі

даний сайт створений в рамках проекту розвитку Львівщини за фінансової підтримки DFID

http://www.ldp.lviv.ua

 

Архів новин

 

 


Сокальська АРР :: 23.09.2015
   

  НОВИНИ

     23 вересень 2015 року
 
суспільство

Цікаві зустрічі проходили в Сокалі із нашими партнерами з Польщі.
Цікаві зустрічі проходили в Сокалі із нашими партнерами з Польщі.

Цікаві зустрічі проходили в Сокалі із нашими партнерами з Польщі.

Дякую колегам з м.Червонограда та м.Соснівки.

За ініціативи ГО Сокальська Агенція, БФ "Фонд розвитку м.Червонограда", БФ "Еко-милосердя" (Соснівка) у п»ятницю 18.09.2015 року в приміщенні Сокальського районного центру зайнятості відбулася зустріч громадських організацій із України та Польщі. Представники громадських організацій долучитися до робочої зустрічі для громадських організацій прикордоння. Транскордонна зустріч відбулася за участі польських партнерів із Томашова представниками Agencji Rozwoju Roztoczaта та Stowarzyseniem «Czajnia». На якій були присутні 26 - громадських організацій з України та 10 – ть організацій із Польщі

Як відзначили польські колеги для деяких з них це були нові контакти із українськими організаціями, оскільки вони вперше побували в Україні. Наші польські партнери були приємно вражені такою кількістю молодих людей, активістів які були присутні на зустрічах в Сокалі чи Жовкві.

Перша така зустріч проходила в Польщі(Томашів), а наступні з 18 вересня ц.р проходили в містах прикордоння зокрема в м.Сокаль, м.Соснівка, м.Жовква, м.Кам»янка-Бузька.

Основною метою проведення таких зустрічей є активізація транскордонного співробітництва на прикордонних територіях західних регіонів України, налагодження контактів між українськими та польськими організаціями, проведення галузевих панельних дискусій спільно із представниками міжнародних фондів, експертами, підвищення рівня інституційної спроможності організацій в т.ч. щодо підготовки транскордонних проектів, фандрейзингу ін.

За останні декілька років з»явилося чимало нових організацій які почали займатися соціальними проектами, зокрема підтримкою сімей воїнів АТО, допомогою для їх дітей ін. Усі згодилися із тим, що ГО в містечках та селех можуть впроваджувати на багато більше проектів, проте відсутність системного фінансування не дає можливості стабільно розвиватися та і відповідно виконувати завдання що передбачені в статуті.

Нам принципово залежить на тому аби ГО які є в регіоні, були активними, аби громадські організації вміли працювати один з одним і не конкурували. Важливо щоб була налагоджена партнерська співпраця на рівні малих міст, сіл. Ми повинні розуміти проблеми один одного і вміти спільно їх вирішувати, тоді буде успіх, тоді ми будемо впливовими і потрібними в громадах.

Маємо чимало цікавих ідей із якими поділимося із усіма.

Ганна Костюк

shopgimnazija
Copyright 2006 ©
написати вебмайстру
багато цікавої інформації про м.Сокаль та Сокальщину можна прочитати, завітавши на сторінку
www.sokal.lviv.ua Сокаль  і  Сокальщина